Най-ниската Цена!!!

Транспорт на Починал за цяла Европа

Контакти
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  Погребална агенция „Фюнеръл транс“ разполага със специализирани автомобили снабдени с хладилни и охладителни помещения по-всички международни санитарни изисквания, които са в 24 часова готовност да тръгнат към всяка точка на Европа в Помощ за Вас.

  Ако ваш близък или роднина е починал в държава в рамките на Европа, международни траурни услуги „Фюнеръл транс“ ще ви окаже съдействие при подготовка, оформяне на документацията и транспорта на тленните останки на покойника до всяка точка на България. Ние разполагаме с автопарк от специализирани автомобили за репатриране на тленни останки от всички точки на Европа на достъпни цени. Траурна агенция Фюнеръл транс извършва превоз на покойник със специален транспорт от следните европейски държави:

  Ние ще транспортираме тялото до крайната му дестинация без скрити такси и комисионни!!!

  Австрия, Англия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Испания, Италия, Македония, Норвегия, Румъния, Финландия, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, и всички други не изброени Европейски дестинации.

   При необходимост можем да осигурим и Оформяне на всички необходими документи до изваждането на Български смъртен Акт,както и ковчег или транспортен контейнер според изискванията за съответната дестинация.

  Много фирми от които получаватеоферти не са Акредитирани за повечетодържави.

  Нашите екипи ще се погрижат за всичко в съответната страна , както и при необходимост ще оформят сами всички административни документи.

  Вие просто трябва да ни уведомите. Ние можем да се погрижим за всичко.

  В трудните моменти се доверете на международни траурни услуги  Фюнеръл трнс . Нашите опитни специалисти ще ви осигурят подкрепата и професионализма, от които имате нужда. Свържете се с нас на  0894765169  и ние ще направим всичко необходимо, за да приберете вашия роднина или близък в родния му край. Агенция Фюнеръл транс ви съчувства в този трагичен момент от живота.

  Репатриране на покойник от всяка точка на света с въздушен транспорт

  В случай, че ваш роднина или близък почине в държава извън рамките на Европа, ние от траурна агенция Фюнеръл транс организираме и извършваме репатрирането на останките на покойника с въздушен транспорт. Нашите агенти извършват подготовката на тленните останки на място – балсамиране и поставяне на покойника в специален контейнер с вградена цинкова вана, оформят и изпращат необходимия набор от документи до компетентните органи.